Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Acţiunile unuia din cei mai mari producători de componente şi tehnologii auto din lume, au fost listate de la Bursa de valori New York. Anunţul a fost făcut de preşedintele şi Directorul General Executiv al companiei, Rodney O' Neal.

Acţiunile Delphi Automotive PLC au intrat în tranzacţie la Bursa de valori New York sub simbolul bursier „DLPH". „Ziua de azi reprezintă un moment cheie pentru Delphi. Echipa Delphi a creat o afacere cu o tehnologie excelentă şi performanţe industriale de top. Suntem pe punctul de a ne creşte atât cifra de afaceri cât şi profitul", a declarat Rodney O'Neal, preşedinte şi Director General Executiv al Delphi.

„Portofoliul nostru ce conţine tehnologii sigure, ecologice şi de conectare vizează creşterea prin îmbunătăţirea siguranţei şoferilor şi a pasagerilor, respectând regulamentele privitoare la soluţiile ecologice, precum şi îndeplinind cerinţele clienţilor cu privire la eficienţa combustibilului şi posibilităţile de conectare la viaţa cotidiană în timpul petrecut în autovehicul.
Integral pe Adevărul