Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul general al Capitalei a spus azi că, în noiembrie 2012, l-a informat pe președinte, pe premier și conducerea SRI cu privire la situația de la RADET și că speră că ancheta derulată de polițiști va ajuta la rezolvarea situației de la nivelul Regiei.

„Sunt probleme vechi pe care le-am tot semnalat”, a spus Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu a afirmat că a solicitat primului ministru ancheta Corpului de Control, anchetă care este în derulare. „Ancheta ne va ajuta să facem ordine”, a spus edilul-șef al Capitalei.

„Am făcut eforturi pentru protejarea populației și cred că nimeni nu a fost nedreptățit”, a spus Sorin Oprescu, făcând referire la subvenționarea prețului gigacloriei.

„Nu putem subvenționa la nesfârșit un sistem neperformant”, a declarat primarul general al Capitalei.

38 de percheziţii la locuinţele mai multor directori RADET şi oameni de afaceri au loc la această oră în Capitală și în două județe. Una dintre firmele vizate de anchetatori este deţinută de omul de afaceri Alexandru Erbaşu. Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor fac percheziţii şi la sediul acestei societăţii comerciale.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.