Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florin Stamatian a semnat, în urmă cu câteva minute, ordinul de suspendare a primarului. Urmează şedinţa de Consiliu Local, în care se va vota, prin vot secret, primarul interimar.

UPDATE: ORA 14.15

Viceprimarul Laszlo Attila spune că agreează varianta propusă de prefect, prin care şedinţa de îndată să nu fie marţi, când e deja programată o şedinţă de Consiliu Local. „Foarte probabil vom convoca şedinţa luni sau miercuri, astfel încât această chestiune să nu-şi pună amprenta asupra şedinţei de marţi. E deja făcută ordinea de zi pentru şedinţa de marţi, sunt multe proiecte şi nu e cazul să se suprapună“, susţine Laszlo Attila. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, la începutul săptămânii, ca primarul Sorin Apostu să rămână în arest. Decizia a ajuns la Prefectura Cluj în urmă cu câteva zile, iar astăzi, potrivit procedurii, prefectul Florin Stamatian a semnat ordinul de suspendare.
Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.