Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

“Ar fi o ruşine pentru România ca Adrian Năstase să mai aibă vreun rol în politică şi este o ruşine că tot timpul cît a fost deţinut în închisoare a dat sfaturi politice şi a comentat ce se întîmplă în viaţa publică a României. Ca să faci asta, trebuie să Monica-Macovei-028fii credibil, trebuie să fii curat”, a spus Macovei.


Comentarii

gf De acord. Trebuie insa adaugat si "ar fi o rusine pentru Romania , sa mai fie reprezentata de oameni de teapa Monicai Macovei " . Asemenea oameni care manifesta un dispret total fata de cei care i-au ales, sa sprijine Romania si nu sa o distruga, trebuie sa dispara din politica romaneasca.

18 aprilie 2013 13:01

na Tu, Monica Macovei nu crezi ca esti in aceeasi oala cu Adrian Nastase? Nu crezi ca este o rusine pentru Romania ca a trimis la Bruxelles europarlamentari care nu o reprezinta: Monica Macovei, Elena Basescu, Lazlo Tokesi..... Din punctul meu de vedere , toti demolatorii de tara ar trebui judecati pentru genocid impotriva poporului roman si confiscate averile facute in mod ilicit. Este o rusine pentru Romania ca aceeasi politicieni nemernici ( ma refer la toti cei care au guvernat pina acum si au adus tara la ruina) , sa continue sa zburde in libertate .

20 martie 2013 9:12

val Ma gindesc cum a fost asta in PNL, ce incredere poti sa ai in ea? Marius Florin Patru a scris foarte bine despre aceasta fiinta abjecta.

20 martie 2013 0:15

iliescu este o rusine pt Romania faptul ca a fost eliberat, dupa ce a fost condamnat pt o infractiune... ce PSD vorbiti??? Tara plina de secaturi cazuta rusinos la examenul de capacitate in fata europei... problema e in sufletul romanilor infectati de o meningita morala cronica... (vorba lui Goga..)

19 martie 2013 23:16

don qihote de la bruxelles Cred ca s-a uitat in oglinda si s-a speriat saraca........... Mata cand dispari, ca esti o rusine a politicii ante si post decembriste.....

19 martie 2013 22:32

Merlin "Ca să faci asta, trebuie sa fii credibil, trebuie să fii curat”. Serios, doamna procuror ? M-am uitat in globul magic si mi s-a aratat un cadrist din Ministerul de Interne, cica era tot jurist si-l chema ca si pe tine. Bufnita zicea c-ar fi fost chiar securist. Am vazut mineri, am vazut anchete, am vazut arestati. Am vazut paraciuni ingrozitoare, minciuni, am vazut oameni care fac rau propriei tari. Am vazut hulitori, corupti, cu un caracter mizerabil. Am vazut betivi, am vazut si descreierati. Am vazut case nationalizate, atribuite misterios. Apoi am facut un abra-cadabra, sa vad cum se termina povestea. Brrrrr. Esti sigura ca vrei sa afli ?

19 martie 2013 20:59

marcusfurius Sunteti morti de frica

19 martie 2013 18:07

Voivodeni Rusinea esti tu hodoroaga basista.Marsi de acilea hoasca batrina!!!!!!!!!!

19 martie 2013 17:33

boc Cata nesimtire poate avea betiva asta! Tu asta care mananci pahare, dar cat torni tu la Bruxelles minciuni despre tara ce ar trebui sa se intample cu tine? Dar sper ca si tu o sa te odihnesti vreo cativa ani pe la Targsor. Altfel n-ar fi dreptate in tara asta.

19 martie 2013 15:55

hihihi Completeaza de minune grupul infractional organizat, reprezentat de puscariabilul severin la UE, de zeci de talhari si violatori in parlament, de plagiatorul sau ucenic la guvern.

19 martie 2013 12:30

adolescentul intarziat Ion Pop =iubitul M Macovei, ooaah, vomit, bleaaah. ptiu, piei satana, sa nu mai vad poza asta ca raman impotent, il las pe Pop sa o venereze, numai el poate fi excitat de ea. Aaa, am uitat, scz si lui C Preda ii place, cand o aude sau o vede sta numai in erectie, ooaaah.

19 martie 2013 11:00

MONIKA SCHNAPS Oare MOARTEA si BETIA nu au VACANTA??

19 martie 2013 10:59

iulian Oare cine vorbeste?

19 martie 2013 10:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.