Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dinamo este pe un trend ascendent în acest început de 2013 şi a obţinut 9 puncte din tot atîtea posibile. În acest moment, Dinamo este pe locul 4, la doar 5 puncte în spatele Astrei, ocupanta poziţiei secunde.

Chiar dacă suporterii dinamovişti s-au întors pe stadion, aproximativ 8.000 de spectatori venind la partida cu Chiajna din Ştefan cel Mare, jucătorii spun că preferă să joace pe Naţional Arena. Este şi cazul golgeterului Marius Alexe, atacantul anunţînd dorinţa echipei: "Normal că mi-aş dori să jucăm acolo, este un stadion extraordinar. Cred că toţi jucătorii vor să joace acolo, în Ştefan cel Mare nu este deloc bine", a spus Alexe la Fanatik Show de la Digisport.

Dinamoviştii au renunţat să mai evolueze pe Naţional Arena deoarece biletele vîndute nu acopereau costurile închirierii celui mai mare stadion din ţară.

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.