Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PDL Diaspora, William Brânză, a declarat joi că în BPN al partidului se va decide prin vot asupra candidatului PDL pentru preşedinţia Senatului, dar că el crede că mari şanse le-ar avea ministrul Anca Boagiu pentru acest post.

"Nu am avut o discuţie clară în BPN al PDL pe cine vom desemna. În mod cert, această decizie politică o vom adopta în baza propunerilor şi numai prin vot, dar cred că mari şanse ar putea avea doamna ministru Anca Boagiu", a spus Brânză, răspunzând unei întrebări.Integral pe MediafaxComentarii

Tzepelush Eu il propun la sefia senatului pe Basescu . Ca doar " boborul ", in fata caruia se prezinta SAPTAMANAL in piata universitatii ( ca doar asa a promis pe vremea cand era suspendat , si el , nu-i asa , se tine de promisiuni ) a votat un presedinte jucator .

24 noiembrie 2011 17:37

nae bai basila, tie ce ti-a furat Boagiu? De hotii pesedisti esti multumit? Consideri ca 19 ani de furt nu le-a ajuns?

24 noiembrie 2011 14:24

nae Sper ca nu. E primul min al Transporturilor care chiar face treaba! Lasati-o sa isi implineasca promisiunile. Altfel, cine stie ce alta loaza gen Mitrea, Orban, Berceanu & Co apare?

24 noiembrie 2011 14:22

basila cu doua hoate,una la deputati si unala senatori,visul basist prinde contur:Romania in curul gol si buzunarele pedeleilor de toate rasele,full.

24 noiembrie 2011 14:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.