Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mule arme au fost descoperite în parcul Zuccotti din New York, după ce protestatarii din cadrul mişcării Occupy Wall Street au fost evacuaţi de poliţie săptămâna trecută, au declarat surse din cadrul serviciilor de securitate pentru Fox News.

Personalul angajat de proprietarii parcului, Brookfield Properties, să cureţe mizeria lăsată în urmă de protestatari a anunţat că a descoperit diverse cuţite, inclusiv de bucătărie, şi alte instrumente care ar fi putut fi folosite în violenţe, în straturile de flori din spaţiul public, potrivit oficialilor.

"Noi (NYPD) nu am luat armele, serviciile de securitate sunt cele care le-au luat", a declarat un ofiţer de rang înalt, sub acoperirea anonimatului.

Oficialii din cadrul NYPD susţin că au găsit doar un cuţit îngropat într-un strat de flori.

O moţiune a unui tribunal privind curăţarea parcului şi depusă de viceprimarul Cas Halloway săptămâna trecută menţiona că diverse obiecte care "pot fi folosite ca arme" au fost văzute asupra protestatarilor.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.