Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Duminică 2 octobrie. Peste 35.000 de oameni - profesori, pompieri, angajaţi din domeniul privat - au manifestat la Manchester, în prima zi a Congresului Partidului Conservator britanic, la putere, pentru a denunţa restricţiile bugetare.

"Trebuie să pleci", a fost mesajul central transmis premierului David Cameron.

Ce se întâmplă de un an în Marea Britanie nu este de joacă: 300.000 de posturi din sectorul public, vor fi eliminate în următorii trei ani.

Vineri, 7 octombrie. 200 de oameni protestează la Timişoara faţă de politica premierului Emil Boc. Şeful Guvernului ia foc: "Dacă sindicatele ar fi condus România, ţara ar fi fost demult în colaps economic!"

Marţi, 11 noiembrie. Ministrul finanţelor Gheorghe Ialomiţianu susţine la Cluj că opoziţia, care ar pune la îndoială creşterea economică, face mare rău României şi o pune într-o situaţie critică.

"Unii pun la îndoială şi cei care pun la îndoială ne fac mare rău, pentru că acum cuvântul de ordine este încrederea, iar cei din opoziţie, care fac orice pentru a ajunge la putere, pun la îndoială şi ne pun într-o situaţie critică pe plan european şi mondial".

Şi eu care crezusem că Ion Iliescu s-a retras în istorie. Că demersul critic, protestul, este parte a efortului comun de a îndrepta lucrurile.
Integral pe Ziua VecheComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.