Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu mai departe de ieri, printre invitatii unei emisiuni de la Realitatea, in care se discuta aprins despre crima de la Giurgiu, l-am zarit si pe Razvan Theodorescu, om de casa a lui Iliescu, care, daca ati uitat, a fost pus director al televiziunii nationale chiar de primul emanat al tarii, pe care l-a servit, de altfel, cu mare devotiune , doi ani cat a condus TVRL-ul de atunci, intre ’90 si ’92, si,dupa, fara incetare.
Poate nu i-as fi dat importanta academicianului prezent in studio, daca nu m-ar fi izbit rostogolirea de cuvinte a acestuia cand a fost intrebat ce parere are despre violentele de la Giurgiu carora le-a cazut victima tanarul baschetbalist american.
Graseind afectat si cu cu emfaza, ca de obiciei, Razvan Theodorescu, a spus ca nu a mai pomenit astfel de violente ca cele care se petrec acum, in valuri, in Romania, nici chiar in anii ’90 sau dupa. Adica, pentru cine nu pricepe, dar cine nu pricepe?, cat au fost Iliescu si PSD-ul “tatici” a fost liniste si pace pe plaiurile mioritice.
Chiar asa sa fi fost? Chiar sa fi uitat Razvan Theodorescu de minerii lui Cosma, din ’90, adusi de Iliescu sa-i cocoseze pe bucuresteni cu bate, rangi si bolovani smulsi din caldaram. Sa fi uitat acelasi Razvan Theodorescu ca la televiziunea pe care o conducea s-au trasmis si celebrele imagini cu Iliescu multumind minerilor pentru “prestatie’? Sa nu isi mai aduca aminte nici de ce a urmat?
Recent, Razvan Theodorescu, a dat un intreviu despre mineriada din ’90 in care a declarat, printre altele :” Eram la etajul 11, în biroul meu, eram împins cu masa spre fereastră de către aceşti atacatori nespălaţi. Îmi cereau să mergem în Studioul 4. Atunci am spus ceva care nu sună foarte bine în gura unui profesor univeristar: „Dumnezii mamii voastre!, dacă vreţi să mergeţi cu mine în Studioul 4, veţi avea ce meritaţi: oprirea emisiei! Oprim transmisia!”
Si a oprit-o! Punct!


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.