Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Procurorii de la Direcţia Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Bucureşti l-au reţinut pe FIŢĂ CRISTIAN, comisar şef în cadrul Poliţiei Sector 5 Bucureşti – Serviciul de Investigare a Fraudelor, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de luare de mită.

De asemenea, l-au pus sub învinuire, tot pentru luare de mită, şi pe subordonatul acestuia, comisarul DUMITRU NICOLAE, căruia i-au impus interdicţia de a părăsi ţara.

Potrivit ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori, la data de 6 februarie 2013, inculpaţii Fiţă Cristian şi Dumitru Nicolae, în calitate de comisar şef, respectiv comisar în cadrul Poliţiei Sector 5 Bucureşti – Serviciul de Investigare a Fraudelor, au pretins de la un denunţător o sumă de bani pentru a nu îl trage la răspundere penală ca urmare a faptului că, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a reţinut şi nu a plătit în termenul scadent, sumele reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă.

La data de 15 februarie 2013, inculpaţii Fiţă Cristian şi Dumitru Nicolae au primit de la denunţător suma de 3.000 euro, asigurându-l că nu va avea probleme pentru neplata sumelor datorate statului, procurorii anticorupţie procedând la constatarea infracţiunii flagrante.

Celor doi inculpaţi li s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile legale, iar la data de 15 februarie 2013, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea lui Fiţă Cristian pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat la Curtea de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.


La instrumentarea cauzei, procurorii au colaborat cu ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Integral pe România LiberăComentarii

Dan Toti, dar toti cei de la antifrauda sunt corupti, in toata Romania!!! Si doneaza atat sefilor mai mari, cat si unor angajati din DNA.

17 februarie 2013 1:49

teodor A incercat sa faca fite .

16 februarie 2013 18:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.