Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Este eroare pe care mi-o asum, de a nu candida eu la Primăria Capitalei. M-am bazat foarte mult pe sondaje şi responsabilitatea într-o astfel de funcţie îţi întuncecă judecata. Faptul că eram presedintele unei organizaţii presupunea o presiune atât de mare. Am decis să mergem cu Prigoană candidat. A fost o mare greşeală”

Silviu Prigoană a pierdut voturi preţioase şi pentru că „nu prea a făcut campanie electorală”.

„El ieşea cel mai bine din tot ce măsuram.Dar sondajele nu măsoară capacitatea politicianului de a aduce voturi în campanie. Prigoană nu prea a făcut campanie electorală”


Comentarii

Lute Acolo poate ca ai sansa ca candidezi numai intre javre ,la nivel de capitala erai zero.Trezestete Lenuto ca iti trece curand vremea ,anii nu iarta.

14 februarie 2013 9:15

XXL Nu te mai da lebada ca pierzi in orice varianta de candidatura!!!

14 februarie 2013 8:06

mariah Cu siguranta, ar fi fost o eroare si mai mare! Cu siguranta, oamenii pot fi manipulati, "dar nu toti odata si in acelasi timp".!

13 februarie 2013 9:30

hf Elena Udrea , ar fi bine sa te intorci la meseria pe care ai avut-o inainte de a intra in politica, bineinteles daca ai avut vreuna. Cred ca politicienii pe care ii reprezinti vor disparea cit mai curind, definitiv din viata politica romaneasca.

13 februarie 2013 9:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.