Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mircea Geoană susţine că preşedintele Senatului NU poate fi revocat din funcţie pentru că nu este un simplu membru permanent.

Geoană mai spune că preşedintele Senatului este neutru din punct de vedere politic şi că, în aceste condiţii, nu are nici o importanţă excluderea sa din PSD.

Mircea Geoană consideră că solicitarea de revocare a sa din funcţia de preşedinte al Senatului „este un demers la fel de furios şi nejustificat ca întreaga acţiune a PSD”.

„PSD încearcă o altă procedură care nu are acoperire constituţională”, a declarat preşedintele Senatului.

PSD a depus în această dimineaţă la Senat cererea de revocare a lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului. USL a cerut întrunirea Biroului Permanent al Senatului pentru revocarea din funcţia de preşedinte a lui Mircea Geoană.

Mircea Geoană a fost exclus marţi seară din PSD, în urma deciziei luate de CEx, cu 50 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi trei abţineri.