Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Transferul la Steaua nu mai este privit ca "lovitura vieţii" de către jucătorii din Liga 1. Rând pe rând, jucători importanţi, cum este cazul lui Goga sau Sepsi, au refuzat oferta lui Gigi Becali. Unul dintre motive pentru care aceştia ezită să mai vină la cea mai importantă echipă din fotbalul românesc este presiunea rezultatelor. La Steaua nimeni nu mai are răbdare, iar de asta s-au convins cel mai recent fraţii Mihai şi Florin Costea, atacaţi puternic de patron, chiar dacă îi promisese lui Florin că care o perioadă de graţie de 6 luni.

Ilie Balaci îi cunoaşte foatre bine pe cei doi actuali jucători ai Stelei şi declară că Florin Costea a făcut cea mai mare greşeală alegând oferta Stelei.

"Florin a fost accidentat, iar eu am trăit momentele prin care trece el acum. Fizic este recuperat, însă este foarte greu să-şi scoată din cap senzaţia pe care a avut-o atunci. Are nevoie de foarte multe meciuri pentru a trece peste frica pe care o are. Piciorul lui de sprijin a fost ultima dată operat şi îi înţeleg jocul. Despre momentul în care a ajuns la Steaua consider că a facut alegerea cea mai proastă, el având nevoie de echipă unde să joace mereu şi fără presiune.

La Mihai este altceva, cea mai mare vină având-o chiar fotbalistul. El nu mai ştie să joace nici pe stânga şi nici vârf, pentru că în toată perioada cât a stat fără Florin şi-a dorit să-l înlocuiască şi n-a reuşit. Pe stânga se spune că la Steaua sunt trei jucători, însă îi contrazic pe cei care spun asta pentru că Mihai este un atacant de centrul careului. Nu cumva cei de mijlocul terenului merită epitetele pe care le-au căpătat fraţii Costea în ultima perioadă? Spuneţi-mi un mijlocaş care creează, care dă pasa decisivă? Brandan este fotbalist, dar nu fundaş ci mijlocaş într-un sistem 4-3-3. Bourceanu recuperează mult, dar cine dă pasele decisive? Eu nu văd niciunul. Steaua nu poate face 4 pase la rând în terenul advers şi atunci despre ce vorbim? Problema nu este la fraţii Costea ci la mijlocul terenului. Este adevărat că sunt frati, dar fiecare are drumul lui. Din păcate nu prea stau unul lânga altul. La Craiova nu aveau presiunea de la Steaua. Degeaba se zice despre Mititelu una sau alta, dar el îi ocrotea pe cei doi fraţi ori de câte ori avea ocazia, ca un tată adevărat, dar nici aşa nu-i bine.


Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.