Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O aventuriera de 33 de ani din Marea Britanie se pregateste de o incercare istorica: traversarea Antarcticii de una singura. De duminica ea asteapta in tabara Union Glacier imbunatatirea vremii, pentru a putea porni in lunga calatorie, pe care o va efectua pe schiuri.

Felicity Ashton sustine ca a facut mai mult decat exercitii fizice pentru a se pregati de aceasta expeditie. ”Am vorbit cu tot felul de psihologi sportivi despre aspectul mental al expeditiei pentru ca aici este vorba in cea mai mare pare despre starea mentala decat despre forma fizica”, a declarat Aston pentru Associated Press, citata de Ajc.com.

Scopul tinerei este de a deveni prima femeie care traverseaza singura Antarctica folosindu-se doar de puterea muschilor ei.
Integral pe Green ReportComentarii

Shackleton S-o creada ea ca primordiala este starea mentala . Starea fizica e cea mai importanta . Care e greu de mentinut : picioarele degera , apar bataturi , rosaturi , febra musculara . Sa-ti cari cu tine atita echipament si mincare e cumplit . Dar in Antarctica te termina VINTURILE , frigul si singuratatea . Punem pariu ca nu va reusi ?

22 noiembrie 2011 22:19

Radu Mare curaj! Bafta ei !

22 noiembrie 2011 19:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.