Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dublare şi, în unele cazuri, triplarea salariilor angajaţilor de la Agenţia Naţională de Integritate (ANI) s-a făcut la cererea Ministerului Justiţiei, a declarat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, la Antena 3.

"Ministerul Justiţiei a promovat această ordonanţă", a spus ministrul Andronescu, miercuri, la emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena 3.


Guvernul a decis miercuri, prin ordonanţă de urgenţă, să majoreze salariul brut al inspectorilor Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), cu sume cuprinse între 2.000 lei şi 4.000 lei, conform unor surse citate de Mediafax.

În aceste condiţii, salariul brut lunar al unui inspector superior va creşte de la 5.601 lei la 8.285 lei, salariul unui inspector principal va fi majorat de la 4.375 lei la 7.555 lei, salariul unui inspector asistent va urca de la 2.976 lei la 6.825 lei, iar salariul acordat unui inspector debutant va creşte de la 1.924 lei la 3.902 lei.