Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Sigur că preşedintele a jucat tenis: hai să refuz, că nu-mi dau demisia, dar să zic şi eu ceva care nu se poate. Eu sunt convins în continuare că discutând mai puţin inflamat şi mai raţional o să vedem dacă e bine pentru România să stea anul viitor şase luni în campanie sau dacă e bine să stăm mai puţin în campanii electorale, lucru pe care o să-l decidem împreună imediat după ce ne gândim puţin. În rest, eu mizez totuşi pe raţiune, chiar dacă aceasta vine un pic mai târziu", a spus Ponta.


Comentarii

Omul vesel Cand ai jucat tenis ultima data ? Nu de masa, de camp. Locatia exacta si partenerii care pot depune marturie. Altfel exista pericolul sa cred ca si tu esti tot un autodidact.

24 ianuarie 2013 21:52

hihihi @omuil vesel: corect, ce sa joci cu niste barbugiumentari si alti potlogari? Ponta a zis-o doar pentru ca din greseala a xeroxat si niste pagini dintr-un manual de tenis pentru autodidacti, dar i le-a scos nastase, c-a zis ca plasa bate la ochi la scena cu balconul!

24 ianuarie 2013 15:47

Omul vesel Mie-mi plac oamenii care se poarta precum le este vorba si vorbesc precum le este portul. Spre exemplu, tenisul e un ...ce aristitocratic, ca si patinajul. Nu-l vad pe basescu cu racheta in mana sau pe patine.Il vad, insa, la o partida de table sau de poker, cu niste carti ascunse in maneca. S-avem pardon.

24 ianuarie 2013 15:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.