Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Campioana României la fotbal, Oţelul Galaţi, a anunţat că va oferi tichete gratuite femeilor şi a copiilor de până la 14 ani pentru intrarea la meciul cu FC Basel.Meciul va avea loc marţi, de la ora 21,45, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa C a Ligii Campionilor. Biletele vor fi disponibile la doua case de bilete de la Arena Naţională, anunţă site-ul oficial al clubului Oţelul. Totodată, clubul gălăţean va pune la dispoziţia suporterilor 10 autocare pentru a face deplasarea la Bucureşti. Pentru a urca în autocare aceştia vor face dovada achiziţionării unui bilet la partida cu FC Basel.
Casa nr. 1 (Liceul Auto) de lângă stadionul Oţelul comercializează bilete pentru acest meci. Marţi, în ziua jocului, va fi deschisă până la ora 14,00. Plecarea autocarelor este programată marţi, la ora 14,30, de lângă fosta benzinărie MHC.

Integral pe Ziua VecheComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.