Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O parte dintre cele mai importante proiecte propuse de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, printre care şi cel privind concesionarea Arenei Naţionale, au fost adoptate, într-un final, de către consilierii municipali, însă nu înainte ca acestea să fie modificate, prin amendamente, de la titlu până la articole sau paragrafe.

Astfel, consilierii municipali au votat oportunitatea ca Arena Naţională să aibe servicii de administrare private care să fie concesionate pe o durată de 49 de ani în, baza Ordonanţei 34.

În proiectul de hotărâre semnat de primarul general se vorbea de "atribuirea contractului de concesiune a Stadionului Naţional Lia Manoliu", iar baza legală ar fi trebuit să fie Ordonanţa 54/2006 privind regimul contractelor de concesiune.

"A fost vorba de o greşeală în proiect. Nu intenţionez să concesionez stadionul, ci numai administrarea acestuia. Pe Ordonanţa 34 am să mă trezesc la licitaţie cu 7.000 de firme, recunosc pot fi şi internaţionale, şi nu începe decât un calvar al contestaţiilor", a spus primarul Sorin Oprescu.





Integral pe Gândul