Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, a intrat, luni, în greva foamei, deoarece populaţia nu are căldură în apartamente. Primarul acuză faptul că administraţia locală nu a fost sprijinită de Guvern în asigurarea fondurilor necesare pentru cumpărarea combustibililor necesari la pregătirea agentului termic.

"Este o soluţie extremă, pentru o situaţie extremă. Este inadmisibil ca aproape 10.000 de oameni să fie lăsaţi pradă frigului. Din păcate, toate intervenţiile făcute la nivelul Guvernului nu şi-au găsit ecou. Sunt consternat că, în cursul lunii octombrie, au fost alocate din Fondul de rezervă al Guvernului sume de bani foarte mari pentru localităţi care nu au costuri atât de ridicate pentru producerea agentului termic, iar municipiul Brad nu se regăseşte printre acestea", a declarat primarul municipiului Brad.
Integral pe CotidianulComentarii

NGIURUMEA PRIMAR IDIOT ! VREI PE BANII MEI DE LA DRACU' DE UNDE-S EU, SA-TI DAU TIE CALDURA SI BIETILOR OAMENI CE TE-AU ALES ? VOTATI PROSTILOR PSD SI COMUNISMUL PNL. VA FI CALDURA, LAPTE SI MIERE. VAI DE SFLETUL VOSTRU !

21 noiembrie 2011 17:13

pensionar DOMNULE PRIMAR.TREBUIA SA INTRE IN GRVA FOAMEI CEI CARE AU VOTAT GENOCIDUL SI PE BASESCU, NU DUMNEAVOASTRA.TALIBANI PDL, PLIN DE BANI, SI INTERESE SA FURE CAT MAI MULT.SI CEI DE LA UDMR-UNPR CARE FAC PLINUL IN SARACIA CRUNTA A ROMANIEI.PALEOLOGU SPUNEA CA E GENOCID IN CULTURA, DAR OAMENI NU CONTEAZA DL.PALEOLOGU??????OAMENI, FAC CULTURA, S-AU CULTURA FACE OAMENI??????IN TARA MURIBUNDA NU ESTE CULTURA.

21 noiembrie 2011 16:29

Ienci Voicu Daniel Un primar care nu a facut nimic in cei 7 ani de mandat, pentru reabilitarea sistemului de incalzire falimentar de la Brad. Centrala sistemului se afla la 4,5 km de primul bloc din municipiu, sistemul da transport si punctele termice (cu exceptia a doua dintre ele) sunt praf. La Brad este cea mai scumpa gigacalorie din Romania. Sa spuna dl. Cazacu de ce in Brad toti investitorii care vin sunt pusi pe fuga in doi timpi si trei miscari iar aproape jumatate din oras este somera? De ce primaria nu reuseste sa acceseze nici un program de finantare europeana serios pentru ca nu exista posibilitati de cofinantare? Cetatenii seriosi ai Bradului s-au saturat de eschivele si figurile electorale de prost gust ale acestui lider de sindicat (locotenent al lui Miron Cosma), care aplica politica capului in gura si a apelului la mila si subventia altora. Bradul e praf multumita, in primul rand acestui ipocrit si manipulator. Sper sa nu mai pacaleasca pe nimeni cu figura asta electorala de prost gust pe care a pus-o la cale. Si propriul lui partid s-a saturat de nebuniile, scandalurile si ifosele lui, ca dovada stand faptul ca a fost debarcat elegant dar ferm din functia de presedinte al Organizatiei Judetene a PSD.

21 noiembrie 2011 15:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.