Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cunoscutul jurnalist Ovidiu Ioaniţoaia a rămas fără telefonul mobil chiar în timpul unui interviu cu noul ministru al Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, potrivit RTV.net.

Ziaristul a fost jefuit de 3 indivizi în cafeneaua hotelului în care se desfăşura interviul cu noul ministru al Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu.

"După ce discutaserăm cam un ceas, în cafeneaua de la parter au pătruns 3 tineri tuciurii, iar unul dintre ei ne-a băgat sub ochi o coală de hârtie, cerându-ne să-l ajutăm. Cu o mână a întins hîrtia şi cu cealaltă mi-a subtilizat celularul aflat pe masă, un iPhone 4. Sigur că nu doar prostia şi domnia se plătesc, ci şi neatenţia. Pe de altă parte însă, e inadmisibil că poţi ajunge, ziua în amiaza mare, victima hoţilor într-un hotel de 5 stele situat în plin centrul Bucureştiului, hotel prevăzut cu portar şi cu camere de supraveghere! La Hilton se fură ca-n codru!", a povestit jurnalistul într-un editorial în Gazeta Sporturilor.

Integral pe România LiberăComentarii

Sfatuitorul de CELVICI Este corect, daca mi se permite si mie, ca prostia, domnia si netaentia, se platesc, chira daca lista ar putea continua, pana la 1001 de motive pt. care sa platesti. Auzind acestea, mi-am reamintit de zicala lui Lenin, ,,Apoi, cine este prost sa moara"

29 decembrie 2012 11:49

cornel Cumparati-va pistoale ca nu se mai poate altfel !Dupa ultimul jaf la o banca ministrul de interne aflat la recreere a "sfatuit "organele sa fie mai atente Pe vremea lui Ceasca ministrul nu ar mai fi avut somn pina nu prindea infractorii !

28 decembrie 2012 18:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.