Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patru membri ai unei familii - mamă, tată şi doi copii - au fost transportaţi, joi seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un utilaj de dezăpezire la kilometrul 130 al autostrăzii A 2, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, bărbatul are 50 de ani, femeia 40, iar cei doi copii, un băieţel şi o fetiţă, au un an şi şase luni, respectiv, un an şi trei luni.

La faţa locului s-au deplasat maşini ale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Călăraşi, precum şi echipajul de descarcerare al pompierilor militari, care i-au scos pe bărbat şi pe femeie, rămaşi încarceraţi în partea din faţă a maşinii lovite.

Primele date medicale arată că şoferul are leziuni craniene uşoare şi la nivelul toracelui, iar femeia şi copiii au răni minore şi escoriaţii, toţi primind îngrijiri medicale la faţa locului şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii cercetează împrejurările în care a avut loc accidentul, iar victimele sunt în stare stabilă, în afara oricărui pericol.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.