Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PNL Puiu Haşotti a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a renunţat la funcţia de ministru, dorind să-şi continue activitatea în Senat, el precizând că va candida la şefia grupului parlamentar liberal."Eu am renunţat la funcţia de ministru dorind să-mi continui activitatea în Senat", a spus Puiu Haşotti, actualul ministru al Culturii.

El a adăugat că va candida la şefia grupului PNL, unde a fost lider de grup timp de 8 ani.

În 5 decembrie, întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, dacă doreşte să îşi păstreze postul de ministru al Culturii şi într-un viitor Executiv, Puiu Haşotti, a răspuns: "Viitorul Cabinet va avea două sau trei ministere în plus. Prin urmare, va fi o nouă negociere între partidele componente USL şi, după această negociere, în funcţie de situaţia politică, în funcţie de realităţile politice, în funcţie de ce va avea nevoie partidul de la mine şi în funcţie de decizia pe care o voi lua, se va întâmpla sau nu acest lucru. La ora actuală nu mă gândesc la aşa ceva, la ora actuală mă gândesc doar la câştigarea alegerilor".

Integral pe România Liberă