Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu prilejul scrutinului din 9 decembrie, nu numai ca nu s-a redus numarul de parlamentari, ba chiar a aparut un plus de 80 de alesi.

Alegerile au trecut, Parlamentul s-a umflat. Atat de mult incat deputatilor si senatorilor nu le mai ajunge Casa Poporului. Dupa redistribuiri, pe langa cele 470 de mandate au mai aparut inca 80. In consecinta, alesii nu mai au loc in salile de plen, altfel destul de incapatoare. ”Totalul de mandate de parlamentar este de 550, cu un plus de 80 de mandate. In sala de plen sunt 501 locuri si 550 de mandate”, a explicat pesedsitul Liviu Dragnea, care a gasit insa o solutie. ”Cei care iesit pe locul doi sau trei, au blocat modificarea Legii si au determinat marirea numarului de mandate (pedelistii – n.r) ar trebui sa stea la balcoane”, a afirmat social-democratul, gandinu-se probabil ca in Parlamentul Romaniei s-au mai intamplat si accidente prin balcoane.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.