Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Românii sunt aşteptaţi la urne, duminică, 9 decembrie, să-şi voteze reprezentanţii în Parlament, respectiv Camera Deputaţilor şi Senat, pentru următorii patru ani, în legislatura 2012-2016.

România liberă vă prezintă, în format LIVE TEXT, cele mai importante evenimente de la alegerile parlamentare de duminică, 9 decembrie.

Cele mai importante ştiri despre alegerile parlamentare le puteţi citi la secţia specială de pe România liberă pentru scrutinul de duminică, 9 decembrie

Votul la prima secţie deschisă în străinătate, în Auckland, Noua Zeelandă, s-a încheiat la 10.00, ora României, fără incidente, informează Ministerul Afacerilor Externe, într-un comunicat remis redacţiei.

Votul la secţia deschisă în Noua Zeelandă s-a încheiat fără incidente sau "alte situaţii deosebite", la ora locală 21.00.

Următoarele trei secţii de votare care se vor închide la ora 12.00, ora României, sunt cele din Australia - Canberra, Sydney şi Melbourne, urmând ca la ora 14.00, ora României să se închidă secţia de vot de la Tokyo - Japonia, respectiv secţiile de votare de la Seul - Republica Coreea şi Phenian - Republica Populară Democrată Coreeană.

Adresele secţiilor de votare se regăsesc pe site-ul MAE

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.