Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, întâmpină dificultăţi în procesul de a vota în secţia de care aparţine, respectiv cea din Sânnicolau Mare (Timiş), întrucât drumul către aceasta este blocat de zăpadă, informează Mediafax.

Drept urmare, şeful democrat-liberalilor a fost nevoit să se întoarcă din drum şi îşi va exprima opţiunea electorală la Deta, a spus liderul PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc.

Potrivit acestuia, Blaga a plecat din Timişoara spre Sânnicolau Mare înainte de ora 9.00, însă a fost nevoit să se întoarcă, în dreptul localităţii Becicherecu Mic, din cauza drumului blocat.

Drumul care leagă Timişoara de Cenad şi care traversează Sânnicolau Mare este blocat din cauza zăpezii şi a viscolului.

În judeţul Timiş, la ora transmiterii acestei ştiri mai sunt două secţii de votare închise - la Checea şi Ghilad - după ce, la ora 7.00, aproximativ 200 de secţii nu au putut fi deschise din cauza viscolului. Imediat după această oră, secţiile au putut fi deschise, pe măsură ce membrii secţiilor ajungeau.

În judeţul Timiş, sunt 608.409 alegători, fiind amenajate 596 de secţii de vot, din care 212 în Timişoara. În Timiş sunt zece colegii pentru Camera Deputaţilor şi patru pentru Senat, fiind tipărite 1.350.000 de buletine de vot.


Comentarii

ritu Pai de candiseaza undeva de ce nu sta acolo!? Trebuie sa-l ia cu racheta sa-l duca la locul improvizat de vot!? Trebuie sa se elimine astfel de lege ce sa le permita inscrierea oriunde au chef si interese oricare ins,sau potentat!?De e lege,sa fie lege!Sa aiba drept de vot numai cel ce are domiciliu stabil de cel putin 3-5 ani in aceeasi localitate!Astfel se va elimna fuga dupa colegii favorabile a unora sau altora in detrimentul alegatorului prostit! Cum e cazul si al lui Diaconescu aterizat la tg jiu ca infiltrat sa-l boicoteze pe ponta,sal fauteze in careu ,ca asa vor unele cercuri de interese! Urata lege si posibilitate !Ce este in folosul si interese obscure,ce nu au de aface cu un viitor demn de asteptat!Trebuie schimbat de urgenta aste legi strimbe,schioape!Altfel vom avea de aface numai cu schiopi si smenari peste tot si niciun demn conducator!

9 decembrie 2012 11:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.