Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Acţiunea „Occupy Wall Street", începută pe 17 septembrie în cel mai cunoscut cartier financiar din lume, a determinat o reacţie dură din partea autorităţilor new-yorkeze.

Sute de protestatari au fost implicaţi în confruntări violente cu poliţia. Un român, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost efectiv umplut de sânge şi apoi reţinut de forţele de ordine.

Tânărul îi atacase, alături de alţi protestatari, pe poliţiştii care formaseră un cordon de siguranţă. Filmul de mai jos a fost făcut public de un alt român, în cursul acestei săptămâni.

Mişcarea "Occupy Wall Street" protestează faţă de inegalitatea socială, rata mare de şomaj şi corupţia din sistemul economic american.

Integral pe Click!Comentarii

Casandra Am vazut aceasta imagine la noutatile americane dar n-am stiut ca tanarul asta e roman. Probabil ca el e unicul roman care a mai pastrat curaj si demnitate in suflet. Caci restul: au devenit un popor de rahat.Slugoi si lingatori de funduri.

18 noiembrie 2011 21:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.