Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, continuă să conducă în topul din acest an al celor mai puternici oameni din lume, stabilit şi publicat miercuri de revista Forbes.

Obama, în vârstă de 51 de ani, este urmat de cancelarul german Angela Merkel, 58 de ani, "coloană vertebrală a Uniunii Europene, care poartă pe umeri viitorul monedei europene", potrivit Forbes.

Preşedintele Rus Vladimir Putin se află pe locul 3, în timp ce co-fondatorul Microsoft Bill Gates şi Papa Benedict al XVI-lea completează primele cinci poziţii.

"Barack Obama a câştigat decisiv alegerile prezidenţiale din SUA, iar acum are patru ani la dispoziţie pentru a implementa programul său. Deşi trebuie să faca faţă unor provocări majore, acesta rămâne liderul lumii libere", anunţă Forbes.


Comentarii

Brahmadinejad: Probabil ca asa e: si eu cred ca cimpanzeul în discutie e cea mai puternica dintre marionetele lui Bernake, pe când Hillary C. e posesoarea celei mai frumoase proteze dentare din întreaga menajerie.

5 decembrie 2012 23:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.