Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Robert Hastings se deosebeşte de alţi entuziaşti ai fenomenului OZN-urilor prin focusarea asupra legăturii dintre armele atomice şi extratereştri. Americanul, autor al cărţii "OZN-uri şi arme atomice", susţine că OZN-urile au boicotat eforturile de înarmare nucleară a Statelor Unite ale Americii şi ale Rusiei.

"În timpul Războiului Rece, un război nuclear ar fi putut izbucni oricând. Dacă s-ar fi întâmplat asta, ecosistemul Terrei ar fi avut de suferit. Situaţia aceasta tensionată nu a trecut cu siguranţă neobservată pentru observatorii externi", explică Robert Hastings.

Ufologul este convins că extratereştrii au făcut ca o mare parte a arsenalelor atomice ale Statelor Unite şi Rusiei să devină inutile, scrie collegiatetimes.com.

În unele cazuri, focoasele nucleare au înregistrat defecţiuni, în timp ce OZN-uri în formă de disc pluteau în jur. "Când un OZN levita deasupra unei rachete nucleare, aceasta înceta să funcţioneze. Mai mulţi martori mi-au confirmat de-a lungul timpului acest lucru". Incidentele, majoritatea din anii '60, au mai fost relatate şi cu alte ocazii, iar pasionaţii de OZN-uri le-au popularizat.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

an alfabetu focusare? pot sa te ating?!

14 martie 2012 9:15

TRV stafiile au impiedicat razboiul nuclear ca sa se protejeze pe ele insele.....Altfel nu inteleg de ce se accepta in continuare sclavia organizata.... si testele pe popoare ....(vezi de la arabi ,europeni ,mexicani si toate natiile)

14 martie 2012 2:20

rin tin tin ce bine-mi pare! asa sa fie pana la disparitia ultimului focos nuclear, chimic sau bacteriologic de pe Terra!

18 noiembrie 2011 19:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.