Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elena Udrea crede că, dacă USL va avea mai mult de jumătate plus unu din mandate, ar trebui să guverneze, "cu atât mai mult cu cât vine cel mai greu an de la declanşarea crizei economice". Udrea crede că românii vor vedea până la vară ce greşeală au făcut alegându-i pe cei de la PSD şi PNL, potrivit Realitatea.net.

Udrea invocă pe blog cel mai recent şi cel mai "credibil" sondaj de opinie realizat de CSOP (firma care lucrează cu PDL, n.r.), în care USL se menţine la sub 50% din intenţia de vot, mai exact 48%, în timp ce ARD ar fi preferat de 23% dintre români.

"În ciuda tuturor Casandrelor care prevestesc un rezultat slab la alegerile de pe 9 decembrie pentru ARD, vedem că două dintre cele mai mari partide: PNL şi PSD, alături de UNPR şi anexa Antenei 3, PC nu reuşesc să strângă mai mult de 48%! Este evident că PSD şi PNL ar fi obţinut separat un scor mult mai bun. Mai mereu s-a întâmplat ca adversarii noştri să ne prevestească înfrângerea înainte de alegeri, cu scopul de a ne demobiliza şi demotiva electoratul. Aş vrea să le reamintesc nu doar că de fiecare dată s-au bucurat prea devreme, dar că PDL a reuşit să le dea peste cap toate teoriile şi să câştige bătăliile electorale", îşi încurajează Udrea colegii de partid.

Udrea crede că dacă USL trece de 50%, trebuie să guverneze, sugerând că oricum va veni un an greu economic. "Personal cred că dacă vor avea mai mult de jumătate plus unu, ar trebui să guverneze, cu atât mai mult cu cât vine cel mai greu an de la declanşarea crizei economice. Românilor nu le va trebui mult să înţeleagă că au ales cel mai mare rău, dacă este să pornim de la ideea că niciun partid politic nu este suficient de bun. Mulţi dintre ei deja realizează că deşi guvernarea PDL nu a fost perfectă, USL ne conduce cu paşi repezi şi apăsaţi către prapastie", mai scrie Udrea.

Mai mult, pedelista dă de înţeles că PDL ar prefera să rămână, cel puţin o vreme, în opoziţie. "Colegii din teritoriu cu care discut, fie că este vorba despre Bihor, Bucureşti sau Botoşani îmi spun acelaşi lucru. Deci, dacă acum ar lua totuşi majoritatea voturilor, până la vară s-ar lămuri românii câte parale fac cei de la USL", susţine ea.

Potrivit Elenei Udrea, singura grijă a celor din USL este nominalizarea premierului, " Şi fiecare are propria îngrijorare". "Adversarii lui Victor Ponta din PSD, au grijă ca acesta să nu fie nominalizat. Adversarii lui Antonescu din PNL au grijă să nu fie nominalizat cineva de la PSD. Antonescu are grijă să nu fie nominalizat cineva de la PNL, iar Voiculescu are grijă să nu fie lăsat pe dinafară, în oricare dintre situaţii. Despre situaţia în care a ajuns economia nimeni de la USL nu are grijă, ba chiar nici grija votanţilor nu o mai au", notează fostul ministru.

"Au aruncat nişte sloganuri mincinoase pe panouri în toată ţara şi, crezându-se deja învingători, nu se mai sinchisesc să mai vorbească electoratului. Au început la vedere împărtirea pradei, adică a viitoarei guvernari. O singură grijă îi uneşte pe toţi: ca Preşedintele României, Traian Băsescu ar putea propune un alt premier decât de la USL! Aşa că singurele atitudini comune sunt ameninţările la adresa acestuia, cea mai frecventă fiind cea cu suspendarea. Ce va decide Preşedintele, vom vedea", adaugă ea.

"Săptămâna aceasta trebuie să ne mobilizăm total pentru a le demasca incompetenţa, lipsa de înţelegere a problemelor economice, lipsa de viziune, minciuna, demagogia, iresponsabilitatea, corupţia, hoţia etc. Nu este greu, dacă ne arde de muncă, de campanie până în ultima zi, dacă nu ne trece prin cap deja să abandonăm lupta, dacă nu facem blaturi în colegii", conchide Elena Udrea.

Integral pe România LiberăComentarii

socialistu lefter Dna Udrea greseste. Cu este corect "pina in vara romanii vad cite parale fac", ci "TOTI ROMANII VAD". Sunt destui carora le-au fost de-ajuns 7 luni sa vada cite parale face guvernarea "celui mai cinstit Guvern" al Plagiatorului. @Florico tata, daca grohaielile pot tine loc de judecati mintale, inseamna ca uslasii isi merita doctoratele

5 decembrie 2012 7:58

Roko nutico, asa bine iti vine poseta cind taci, se vede de la o posta ca scolile le-ai facut la FF, s-au prin curtile PSD-ului, asta apropo de ce ti-a spus Dl.NASTASE. CIOCUL MIC HOATO.

4 decembrie 2012 18:50

Dorel Domnilor ziaristi, nu puteti vorbi despre un probabil eveniment din viitor la trecut . "Udrea crede că românii vor vedea până la vară ce greşeală au făcut alegându-i pe cei de la PSD şi PNL, potrivit Realitatea.net." Cat despre aceasta "solista" sunt convins ca este "AS" la flaut

4 decembrie 2012 17:58

Florica A-ti vazut la Roman, cum tipa ca o mahalagioica, v-am dat bani la Roman cat am fost ministru, si voi sunteti nemultumiti, ce tupeu, a dat din banii nostri, nu de la masa de acasa, ca vorba ceea a reusit cat a fost ministrui sa isi platesca creditul de 3 milioane de Euro, acum ii este frica sa nu schimbe locul ,cu Nastase la Jilava. Cat tupeu are aceasta pipita a lui Basescu.

4 decembrie 2012 17:25

Florica A-ti vazut la Roman, cum tipa ca o mahalagioica, v-am dat bani la Roman cat am fost ministru, si voi sunteti nemultumiti, ce tupeu a dat din banii nostri, nu de la masa de acasa, ca vorba ceea a reusit cat afost ministrui sa isi p[latesca creditul de 3 milioane de Euro, acum ii este frica sa nu schimbe blopcuil ,cu Nastase la Jilava. Cat tupeu are aceasta pipita a lui Basescu.

4 decembrie 2012 17:23

marian Muista lui base a inceput sa vorbeasca,dar nu se prea intelege deoarece are gura plina si vorbeste fonfait

4 decembrie 2012 17:01

EU Auzi cine da sfaturi, FLAUTISTA LUI BASE!!!!!

4 decembrie 2012 16:31

Pute Pasarica mica ,iti place tie la 50% sau asa s-a nimerit?

4 decembrie 2012 16:29

ROMAN Tziganca vopsita din poza, se exprima intr-un limbaj abject, sub-politic, dar, in armonie cu gandirea precara a Balaoachesei ! Foloseste un arhaism - parale-, neutilizat nici de precupetele din piata. Predictiile Hoatzei din buzunarele varstnicilor si bolnavilor, despre adversarul politic, denota tupeul Bashinesc, care se va fassai la Balaoachesa, curand, vezi Curtea de Conturi, Procuratura, etc.

4 decembrie 2012 16:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.