Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"În Germania, oameni au senzația că țara nu are nicio problemă, că Germania este lipsită de datorii și că ceilalți sunt îndatorați excesiv. În realitate, nivelul datoriei germane este îngrijorător". Cel care a spus aceste vorbe nu este nici Roubini și nici alt economist de la care ne-am obișnuit să răspândească opinii pesimiste. Este vorba chiar de președintele consiliului de miniștri ai Finanțelor din zona euro, nimeni altul decât Jean-Claude Juncker.

Acesta a declarat într-un interviu pentru Bonner General-Anzeiger că datoria Germaniei este mai îngrijorătoare decât cea a Spaniei. "Numai că nimeni nu vrea să știe asta", a spus luxemburghezul, care a adăugat că "Este mai confortabil să spui că oamenii din Sud sunt leneși. Nu este deloc așa".Integral pe CapitalComentarii

LucyFer Mendrea Ioan esti atat de prost! Miroase a guvern mondial in urma acestei crize artificial create fraiere. Apropo, cand pot sa te fut in anus ca prea pui botu?

9 ianuarie 2012 18:33

Lucy odata cu scaderea consumului , nemtii vor exporta tot mai putin.Dealtfel piata lor este atacata si de China care de ce sa nu amintim mentin la o gama larga de produse pretul mic fiind deja un concurent gigantic pentru orice piata. In consecinta probabil ca mai au cu ce sa-si plateasca ratele acum...dar maine? In fapt criza se va agrava in urmatorii ani precum o progresie geometrica. Singura iesire ar fi stergerea datoriilor si o noua ordine monetara.

5 decembrie 2011 17:05

Medrea Ioan Tineti-va bine ! Incepe invrajbeala intre Mariile Puteri ! Miroase a """praf de pusca""" sau chiar a """razboi nuclear"" daca nici grupurile G-8, G-20, Biderberg, etc nu au gasit solutii de pacificare si oprire a crizelor provocate tot de ei !

19 noiembrie 2011 7:49

Ratza datoriile germaniei sunt stiute si se vorbeste des despre ele - in momentul de fata sunt cam 2056 miliarde de € (http://www.staatsverschuldung.de/schuldenuhr.htm). Adevarat este, ca datoria de stat a RFG este uriasa ca suma - numai ca nemtii au din ce sa-si plateasca ratele, spre deosebire de alte state, care platesc pensii si costuri curente din imprumuturi - that's the difference.

18 noiembrie 2011 18:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.