Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul Apărării american Leon Panetta a evocat joi o creştere a puterii Indiei şi Chinei pe care le-a prezentat drept "ameninţări" la adresa Statelor Unite, o gafă repede minimizată de anturajul său.Într-o declaraţie, în cursul unei vizite pe un şantier naval din Connecticut (nord-est), unde se construiesc submarine nucleare de atac, comandantul Pentagonului a trecut în revistă ameninţările la adresa securităţii Statelor Unite, citând Iranul, Coreea de Nord şi atacurile pe Internet.

Dar nu s-a oprit aici. Abandonând brusc retorica tradiţională a oficialilor americani, el a adăugat India şi China.
"Ne confruntăm cu ameninţarea puterilor emergente, China, India şi alte ţări, faţă de care trebuie să ne protejăm şi să facem astfel încât să avem întotdeauna suficientă putere în Pacific, pentru a le face să înţeleagă că nu ne vom clinti" în faţa lor, a declarat el în faţa muncitorilor.
Integral pe MediafaxComentarii

Leiba Zibal ce poate spune un evreu american? 1)holocaust, 2) iran, 3)india, china correea de nord, 4)palestinieni etc.,

3 ianuarie 2012 19:24

Zamucles "nu ne vom clinti" în faţa lor, a declarat el în faţa muncitorilor. Suna cunoscut, nu? Vizite tovarasesti pe santiere, discurs in fata muncitorilor, manie proletara, infierarea dusmanilor, etc. Parca si seamana un pic cu Brejnev.

18 noiembrie 2011 8:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.