Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

„Antonescu nu doarme, nu doarme şi între altele şi de asta e foarte nervos domnul Băsescu. Dar hai să o zicem pe asta, cu >>doarme<< că nu putem să spunem că e corupt, am încercat pe aia cu securist, dar a schelălăit scurt şi...Când a început cu Antonescu - Porumbacu, tot aşa pe chestiuni aruncate în online şi reluate aluziv într-un interviu, am ieşit şi am spus >>minţi, nu ai nimic, că nu ai cum să ai, că nu am avut nicio treabă niciodată<<. A bătut în retragere, a plecat. Acum, cu somnul (...) Nu e nimeni bolnav nici de somn, nici de minciună, dânsul este bolnav de multe lucruri şi mă refer la cele morale, evident", a punctat Antonescu.


Comentarii

neutr onu "ochiosu",e bonlav ,cand vede "liota"lui cacarau aparand chiulul,hotia,tradarea si marsaviaactualilor sarlamentari si viitori delapidatori cu acte in regula de la ABSOLUT TOATE PARTIDELE! SUBSCRIU:rosu amestecat cu galben da prostocaliu!!!!!!toti se invart in jurul CASCAVALULUI!!!!!!

29 noiembrie 2012 16:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.