Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat astăzi un curs de referinţă de 4,3564 lei/euro în vreme ce dolarul american a fost cotat la 3,2348 lei/dolar.

Banca Naţională a României (BNR) a afişat vineri un curs de referinţă de 4,3565 lei/euro în vreme ce dolarul american a fost cotat la 3,2300 lei/dolar.

ING estimează că leul ar putea atinge minimul record de 4,40 lei/euro până la sfârşitul anului, pe fondul persistenţei problemelor datoriilor suverane din zona euro şi din perspectiva privind un dolar SUA mai apreciat

"Ne-am ajustat uşor în creştere prognozele pentru perechea euro/leu având în vedere persistenţa problemelor datoriilor suverane din zona euro şi perspectiva ING privind un dolar SUA mai apreciat. Ne aşteptăm acum ca leul să atingă minimul record de 4,40/euro până la sfârşitul anului", se precizează în raportul băncii.

Integral pe Money.ro