Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Unde s-a rupt înţelegerea? După ce am fost la preşedinte a ieşit şi a făcut ironii de doi bani, glume de autobază. Ne-a arătat că e el deştept şi noi suntem toţi proşti", s-a plâns Ponta, adăugând că "Băsescu e fioros doar la Bucureşti, la Bruxelles nu e deloc fioros", a declarat premierul Victor Ponta.


Comentarii

coRECTul @ bolnavul cu tourette - ai mare dreptate, de aceea voi fi eu "politically corect" : va dau muie la toti, ra' ati ai drecu de forumisti ligofreni, muie, tate, pizda cur.

17 iulie 2013 16:28

Bolnavu' psihic- Tourette Daca jignirile si limbajul trivial este tot ce produc 90% din "forumisti" , hai sa-i dau si eu cu o tzara de Tourette: Cretini, dobitoci, muisti, pula, pizda,jos basescu, etc, etc

26 martie 2013 15:41

Arhangel @Jean. Acest Jean este un escrement de cur de securist. Baga-si-ar singur limba in cur...!

27 decembrie 2012 21:10

Papa Jean LUI JEAN! @ Esti cam bou... Pardon! Sa nu jignim boii, care sint animale stimabile. Tu esti un cretin, ca sa fim bine intelesi.

27 decembrie 2012 21:08

unu bine ca este ponta fioros ,l-am vazut cum statea ca mielul linga baroso

21 noiembrie 2012 20:14

pensionar Mi-e sila de tinerii plagiatori, la fel, sau poate mai daunatori decat cei dinaintea lor. Limbajul ciordacului plagiator este sub orice critica si comportamentul este al unui parvenit!!!

21 noiembrie 2012 16:36

contribuabilu` Guvernatoru` atata poate ! Educat in comunism si de catre securisti, are un comportament perfect pentru acea perioada. Tiran "fioros"( vorba lui Ponta) si lingau pupincurist cu cei pe care ii considera deasupra lui. Asta e Base!

21 noiembrie 2012 13:59

uy Basescu nu mai reprezinta pe nimeni, nici chiar pe el insusi. Sper sa vada acest lucru si Europa cit mai curind.

21 noiembrie 2012 12:18

JEAN Golanul asta Batran, de Basescu, se crede mare smecher, cu glumite pt prostimea romaneasca, pe care a jefuit-o la sange ! Rau, razbunator, paranoic si betiv notoriu, JAVRA ORDINARA nu mai reprezinta pe nimeni in Romania ! Mojic, violent, incult si talhar, acest produs al Securitatii Comuniste !

21 noiembrie 2012 11:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.