Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prefectul de Cluj a semnat constatarea suspendării din funcţie a vicepreşedintelui CJ Cluj, Radu Bica. Ordinul prefectului este aşteptat să ajungă, joi, la Consiliul Judeţean Cluj, urmând ca plenul instituţiei să ia act de suspendare şi să decidă ce se va întâmpla în continuare, potrivit Mediafax.

Consilierii judeţeni ar putea decide, în următoarea şedinţă, numirea unui membru din rândul lor ca vicepreşedinte al CJ Cluj în locul lui Bica.

Radu Bica a fost exclus din PDL după arestarea preventivă şi, prin urmare, îşi pierde mandatul de consilier judeţean, locul său urmând să fie luat în CJ Cluj de un membru PDL aflat pe lista de consilieri judeţeni, respectiv preşedintele organizaţuei PDL din comuna Mica, Petru Man.

Pe 31 octombrie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, a fost reţinut de procurorii DNA, în urma unui flagrant delict, şi apoi arestat preventiv, fiind acuzat de luare de mită.

Pe 11 noiembrie, Radu Bica a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, într-un caz de corupţie legat de Cluj Arena. Politicianul, care este şi vicepreşedinte PDL Cluj, a fost prins în flagrant în timp ce primea 10.000 de euro de la doi oameni de afaceri.

Alături de Bica, mai sunt vizate alte două persoane, pentru dare de mită: un avocat şi patroana firmei care urma să câştige licitaţia.

Radu Bica a fost şi preşedintele comisiei de licitaţie pentru construirea stadionului, care a costat 35 de milioane de euro.


Comentarii

Cetățean E bine că l-a suspendat pe Bica,dar dece nu procedează la fel și in cazul Apostu? Sunt cazuri identice după părerea mea.Oare ăsta din urmă ar afecta cumva imaginea și chiar viitorul ”mentorului ” său.Când un material de culoare portocalie este cusut cu ață ”verde” se vede de la distanță.Să mai ”sape” un pic parchetul poate vor avea surprize ”apostolice”

17 noiembrie 2011 15:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.