Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu i-a transmis duminică o scrisoare premierului Victor Ponta prin care i-a cerut să participe mâine la reuniunea Consiliului Afaceri Generale care va avea loc la Bruxelles, informează Realitatea.net.
Victor Ponta şi Traian BăsescuSursa: Codrin Prisecaru

Însă, conform acestor surse, premierul nu doreşte să participe la Consiliul Afaceri Generale, ce reprezintă o reuniune a prim-miniştrilor din statele UE. Astfel, Ponta nu doreşte să îşi asume explicit o poziţie la masa negocierilor bugetului UE, datorită relaţiilor nu tocmai bune cu liderii Uniunii. Apoi, acesta este preocupat de agenda internă şi nu vrea să îşi schimbe programul stabilit pentru ziua de mâine, când, după şedinţa de Guvern, va merge în Gorj, în colegiul unde candidează.

Săptămâna trecută, premierul Victor Ponta a anunţat că la reuniunea Consiliului European va participa preşedintele Traian Băsescu.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

pensionar Incompetenta, lasitatea, aroganta si prostia sunt doar cateva dintre "calitatile" copiatorului galagios. Aceasta tactica de evitare a asumarii responsabilitatii nu arata decat faptul ca presedintele are dreptate!

20 noiembrie 2012 9:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.