Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu i-a transmis duminică o scrisoare premierului Victor Ponta prin care i-a cerut să participe mâine la reuniunea Consiliului Afaceri Generale care va avea loc la Bruxelles, informează Realitatea.net.
Victor Ponta şi Traian BăsescuSursa: Codrin Prisecaru

Însă, conform acestor surse, premierul nu doreşte să participe la Consiliul Afaceri Generale, ce reprezintă o reuniune a prim-miniştrilor din statele UE. Astfel, Ponta nu doreşte să îşi asume explicit o poziţie la masa negocierilor bugetului UE, datorită relaţiilor nu tocmai bune cu liderii Uniunii. Apoi, acesta este preocupat de agenda internă şi nu vrea să îşi schimbe programul stabilit pentru ziua de mâine, când, după şedinţa de Guvern, va merge în Gorj, în colegiul unde candidează.

Săptămâna trecută, premierul Victor Ponta a anunţat că la reuniunea Consiliului European va participa preşedintele Traian Băsescu.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul Zilei