Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Traian Băsescu i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta, în care îl mandata să meargă marţi la o importantă reuniune europeană la Bruxelles. Reuniunea este importantă, dar reprezentarea este la nivel de miniştri, nu de premieri, după cum au confirmat oficiali europeni pentru gândul. În consecinţă, oferta preşedintelui fie a fost o gafă, fie, mult mai plauzibil, o încercare de a-l ridiculiza din nou pe Victor Ponta trimiţându-l la un Consiliu mai mic decât cel la care merge Băsescu.

Duminică, în ziua în care îl critica pentru "declaraţiile antieuropene şi iresponsabile", preşedintele Traian Băsescu îi trimitea premierului Victor Ponta o nouă scrisoare în care îl "împuternicea" să meargă şi el la Bruxelles. Nu la Consiliul European însă, ci la Consiliul Afaceri Generale al UE , o reuniune la care nu mai vine niciun alt prim-ministru. Mai mult, scaunul pe care, la Bucureşti, Băsescu i-l oferea duminică lui Ponta îi fusese rezervat, la Bruxelles, ministrului Afacerilor Europene, încă de vineri, a explicat pentru gândul Nikos Christodoulides, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei semestriale cipriote.

Integral în Gândul

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.