Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liceul Jean Monnet fierbe după scandalul sexual din tabăra de la Predeal. Ca să îndrepte imaginea şifonată, profesorii de la Jean Monnet au decis să taie în carne vie.

Prima vizată - eleva care şi-a acuzat profesorul de viol. A primit nota patru la purtare pe primul semestru, iar dacă acuzaţiile ei se vor dovedi false, ar putea să fie exmatriculată pentru că a prejudiciat imaginea liceului.

Colegii ei îi împărtăşesc soarta, în ceea ce priveşte scăderea notei la purtare. Motivul - în regulamentul intern al liceului este interzis consumul de alcool şi de droguri.

Profesorii au fost luaţi şi ei în colimator. Profesoarei de religie care i-a însoţit pe elevi i-a fost retras dreptul de a mai organiza excursii. Şi pentru că tot erau puşi pe scăzut note la purtare, profesorii de la Jean Monnet au sancţionat-o şi pe eleva care a pozat într-o revistă pentru bărbaţi.

Între timp, profesorul de sport acuzat de viol este cercetat în libertate. Apropiaţii săi spun că bărbatul este cu moralul la pământ. Din salariul de dascăl, le întreţinea pe sora şi mama sa.