Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Coloana oficială care o însoţea pe secretarul american de Stat, Hillary Clinton, în Filipine, a fost atacată cu ouă şi alte obiecte, miercuri, a confirmat Departamentul de Stat, adăugând că maşina în care se afla Clinton nu a fost lovită şi că nimeni nu a fost rănit, relatează CNN.
Incidentul s-a produs miercuri la ora locală 14.45 (08.45 ora României) la Manila, când coloana oficială se îndrepta de la palatul prezidenţial către un alt loc, a declarat purtătorul de cuvânt adjunct al Departamentului de Stat Mark Toner.

"Coloana oficială a secretarului a intrat într-o zonă unde erau aproximativ 40 sau 50 de persoane, protestatari", a declarat Toner. "Aceştia au aruncat cu obiecte în prima maşină - cred că erau ouă şi vopsea, probabil au aruncat chiar şi pietre - iar coloana a ieşit din această zonă şi s-a îndreptat către locul următoarei întâlniri".
Integral pe Mediafax