Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut că, în viitorul raport pe justiție al Comisiei Europene, există riscul să se afirme că România nu mai respectă criteriile politice prevăzute în tratatul de la Copenhaga. Aceasta este a doua ieșire a șefului statului în ultimele 24 de ore.
Traian Băsescu a demonstrat că există viața ă după suspendare

S-a creat o confuzie. Unii politicieni au spus că pun sub îndoială statul de drept. Ieri am insistat pe această idee: statul de drept. România să-și demonstreze angajamentul față de statul de drept. Din păcate fostul președinte interimar al Românie nu a citit nici măcar raportul Comisiei Europene cu privire la România, din vară. Dânsul a avut o contribuție esențială la nerespectarea statului de drept. Din păcate consecințele le suportă românii. Declarația mea de ieri a fost un semn de maximă alertă: sunt îngrijorat de raportul (pe justiție) din luna decembrie. Când ți se subliniază nevoia de a respecta statul de drept, iar după, tu votezi în Senat împotriva unei decizii a ICCJ, refuzi ridicarea imunității pentru doi foști miniștri, menții în funcție miniștri acuzați de ANI că sunt incompatibili, cum să nu fiu îngrijorat că la raportul din decembrie riscăm să avem mențiune că România nu mai respectă criteriile politice de la Copenhaga.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

contribuabilu~ Nu te mai ingrijora guvernatorule ! Printre criteriile de la Copenhaga nu este trecut si ca Parlamentul Romaniei nu are voie sa indrepte iregularitati facute de o ANI superpolitizata si vasala tie. Statul de drept nu inseamna statul de drepti !

14 noiembrie 2012 13:23

Exista viata dupa referendum El este ingrijorat pentru statul de drept? Credea ca va putea sa guverneze prin menevrele lui madam macovei cu ANI a ei? ce cauta el sa mai vorbeasca despre una sau alta, de pe aici, din aceasta tara? El a fost demis de 7.400.000 de romani. Sta ilegal la Cotroceni. Nu are niciun drept sa vorbeasca despre Romania, el, care s-a ascuns in fustele coanelor macovei si reding! Nu-i este rusine? Sta ilegal acolo si mai are tupeul sa vina si sa minta iarasi! Sa-i fie rusine!

14 noiembrie 2012 12:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.