Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Într-un nou acces de populism, Traian Băsescu a ieşit iar la rampă marţi seară ca să arate cât de "îngrijorat" el este când vine vorba de soarta ţării. După ce luni seară a atacat Guvernul şi Parlamentul şi i-a sfidat pe români transmiţând că votul lor de la referendum nu a fost aşa cum l-au dat ei, de această dată Băsescu s-a răfuit cu Crin Antonescu, care l-a acuzat marţi că defăimează România.

"S-a creat o confuzie, am văzut acest lucru din reacţiile politicienilor, unul gândindu-se chiar că am defăimat statul prin punerea sub semnul întrebării a statului de drept. O să vă citesc din raportul Comisiei Europene din 18 iulie. Ieri am insistat tocmai pe acest lucru, pe statul de drept. Nu am vorbit decât despre respectarea statului de drept. Fostul preşedinte interimar nu a citit nici măcar raportul României din această vară, el a avut o contribuţie esenţială la punerea sub semnul întrebării a statului de drept", a acuzat Băsescu.

Băsescu a devenit brusc îngrijorat după ce acoliţii lui au înfundat şi înfundă în continuare România, intoxicând Bruxelles-ul. "Cum să nu fiu îngrijorat că la raportul (MCV - nr.) din decembrie riscăm să avem o menţiune că România nu mai respectă criteriile de la Copenhaga? Vă rog să mă credeţi că nu este o declaraţie de presă politicianistă, ci o îngrijorare profundă pentru că sunt convins că dacă nu vom lucra la consolidarea părerii că România s-a schimbat privind respectarea statului de drept riscăm foarte mult", s-a lamentat Băsescu.Integral pe CotidianulComentarii

pensionar Gresit! Total gresit! Cacarau se rafuieste cu toata tara, cu interesul national si cu lumea civilizata! Ca atat poate el! Spre rusinea celor din PNL care, am sperat eu, mai ramasesera cu coloana vertebrala!

14 noiembrie 2012 13:49

Marea rafuiala :) Ce altceva stie sa faca acest individ decat sa se certe cu oricine in tara asta. Si asta impotriva Romaniei si a poporului roman care l-a DEMIS! Cine-l mai asculta in afara de pdl-istii lui si de acolitii din justitie, CSM, CCR si SRI? Si nu se rafuieste pentru ca nu il asculta nimeni! Se baga singur in seama impreuna cu presa aservita!

14 noiembrie 2012 12:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.