Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adriean Videanu a declarat că nu a primit nici un răspuns la dezbaterea publică pe care pe care i-a lanasat-o premierului pe teme economice, adresându-i un nou mesaj: "Victore, ţi-e frică?", scrie Mediafax.

"De două zile am lansat această invitaţie, sunt la dispoziţia domnului Ponta 24 de ore din 24, în orice loc pe care-l stabileşte dânsul, cu cine vrea dânsul la o dezbatere pe temele economice importante şi principale ale României. Din păcate nu am primit niciun răspuns şi m-aş adresa domnului Ponta: Victore, ţi-e frică?" , a precizat Videanu într-o conferinţă de presă.

Victor Ponta a declarat că domnia sa consideră că liderul ARD, Vasile Blaga, a glumit în momentul în care l-a avansat pe Adriean Videanu ca variantă pentru postul de prim-ministru după alegerile parlamentare, acesta fiind de părere că Videanu poate fi propus doar ”în țara hoților”.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.