Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Onor ex-presedintele Romaniei, Ion Iliescu, ex- liderul FSN, cu toate derivatele sale ulterioare, mare specialist in tehnici de manipulare kaghebiste, nu se da batut cu una cu doua si se agata de scena publica romaneasca precum muscamorul de bec, doar-doar o mai atrage la lipiciul mortal niscai electorat habauc care, mai crede el, se bezmeticeste prin meandrele tranzitiei spre vremuri demult apuse.
Si, uite asa, mos Ilici, in rol de Bau-Bau, vrea acum sa ne sperie cu Hitler si cu legionarii care, vezi Doamne, se vor rostogoli ca tavalugul peste noi, mascati in Miscarea Populara, si ne vor spulbera de pe fata pamantului de nu va ramane oscior de natie romana pe aste meleaguri.
O gogomanie asa mare nu mi-a fost dat sa aud demult. Dar, cum lui Ilici nu ii sunt la indemana nici extraterestrii rai, nici gaurile din stratul de ozon, darmite Apocalipsa, e normal sa vina, a cata oara?, cu astfel de gaselinite rasuflate, sperand, poate, ca ele vor mai trezi fiori de spaima celor care au luat-o odata pe coaja de la “dragii” de minerii adusi de el si care vanau legionari prin Bucuresti si luau la omor tot ce la statea in cale.
Mos Ilici nu vrea sa inteleaga nici in ruptul capului ca, dupa ce si-a trait traiul si ne-a mancat malaiul + coliva, ar trebui sa isi ia locul harazit, in “ debaraua cu scheleti a istoriei ” si sa ne lase odata in pace cu gogoritele lui rasuflate care il mai sperie, dupa cum am vazut, doar pe pupilul Ponta, acest “ mic Titulescu al PSD si USL “, vesnic de serviciu la invartit flasneta rosie, pe care spera sa o mosteneasca, si care repeta, ca o placa zgariata, tot ce bolmojeste tataia Ilici cand mai e scos la aer, in balcon , sa faca cu mana stafiei lui Stalin si poporului rus, care, asa cum ne spunea chiar el odinioara : “Libertate ne-au adus! “