Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Frauda din sistemul de sănătate în ultimii trei ani se apropie de un miliard de euro, a spus medicul Lucian Duţă, cel care a condus în perioada 2009-2012 Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, potrivit Money.ro.

Duţă precizează că, an de an, circa 300 de milioane de euro ajung în alte buzunare decât în conturile CNAS şi spune că fraudele nu au început în mandatul său.

Cu alte cuvinte, fostul şef al Casei de Sănătate recunoaşte că s-a furat pe rupte înainte de venirea lui, s-a furat în timpul mandatului său şi încă se mai fură serios din bugetul CNAS.


Comentarii

batrinu Si daca s-a stiut, de ce nu s-a luat nici o masura? Ori, pentru ca acesti bani, ajung in mana oamenilor care finanteaza campaniile electorale? Este vaca de muls a tuturor partidelor, de aia nu s-a desfiintat hotiile majore, si nu sunt niciodata bani la sanatate !!A-ti preferat sa dati in oamenii cu dizabilitati cronice, in oamenii care abia-si mai duc zilele, decat sa va opriti hotia di sanatate !!Rusine si nesimtire sunt cuvente care pentru voi, oamenii politici, nu au sens....

7 noiembrie 2012 8:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.