Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Cântecul decisiv" este ultima etapa înainte de LIVE-urile de săptămâna viitoare de la Vocea României! Fiecare antrenor trebuie să rămână cu 5 concurenți în echipă, cu care să meargă mai departe.

Sebastian Muntean și Loredana Cavasdan și-au cântat încă o dată piesele de la Audițiile pe nevăzute în etapa Cântecul decisiv, iar Marius Moga a ales să meargă mai departe cu Sebastian. Oana Brutaru și Alexandra Penciu s-au întrecut în etapa Cântecul decisiv.

Oana Brutaru a fost cea aleasă de Loredana. În această etapă, Brenciu vrea să-l aleagă pe cel mai bun dintre Claudiu Mirea și Daniel Dragomir. Decizia antrenorului a fost să meargă mai departe cu Daniel Dragomir.

Din echipa lui Smiley, unul dintre Maximilian Muntean și Mihai Popistașu trebuie să plece din concurs. Antrenorul a ales să continue cu Mihai Popistașu.

Iată echipele de la Vocea României:

Marius Moga: Liviu Teodorescu, Oana Radu, Cristian Sanda, Aldo Blaga, Sebastian Muntean

Loredana: Aminda, Dragoș Chircu, Alexandra Crăescu, Iulian Canaf, Oana Brutaru

Horia Brenciu: Iuliana Pușchilă, Cristina Vasiu, Robert Patai, Daniel Dragomir, Irina Tănase

Smiley: Mihai Popistașu, Marcel Lovin, Anthony Icuagu, Ștefan Stan, Cătălin Dobre

Integral pe Click!Comentarii

Toma Probabil de dragul show-ului, al suspansului, regulamentul mi se pare incorect, nedrept: obligativitatea ca din duet să plece unul duce la situaţii în care cel care pleacă dintr-un duet să fie mai valoros decât cel care rămâne în altul. Asta s-a văzut şi din comentariile juriului.

16 noiembrie 2011 11:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.