Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PDL, Dănuţ Liga, a fost surprins azi de gândul votând cu două cartele în plenul Camerei Deputaţilor. El a votat şi pentru deputatul PDL Valentin Rusu, cel care în urmă cu o lună folosise cartela lui Liga pentru a vota de 26 de ori la două mâini.

Deputaţii PDL Dănuţ Liga şi Valentin Rusu sunt colegi de bancă în Camera Deputaţilor, iar votul cu două cartele a devenit pentru amândoi o obişnuinţă. Cei doi fac cu schimbul când votează cu două cartele. În şedinţa de marţi a Camerei Deputaţilor, deputatul Liga a votat cu două cartele, în timp ce deputatul Rusu ieşise din sală. Cu o lună în urmă, Rusu votase în locul lui Liga de 26 de ori.

Prigoană a avertizat, Voinescu n-a văzut

Silviu Prigoană s-a amuzat teribil de păţania celor doi, avertizându-l pe Liga că este filmat. Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, aflat în banca din spatele lui Dănuţ Liga susţine că nu a văzut nimic. Mai mult spune că l-a întrebat pe Liga dacă a votat cu două cartele şi acesta i-a spus că nu. Nici Cezar Preda nu a remarcat nimic dubios.

Deputatul Alin Popoviciu i-a întrebat pe cei doi ce s-a întâmplat. "Mi-au spus că a votat deputatul Liga cinci minute cât a fost ieşit deputatul Rusu", a declarat, pentru gândul, Popoviciu.
Integral pe GândulComentarii

Eneas clanul Butoane =parlament !

15 noiembrie 2011 23:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.