Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oana R, eleva care şi-a acuzat profesorul de educaţie fizică de viol, a revenit astăzi la şcoală.

Conform colegilor ei, ea ar fi pozat azi în victimă. Mai mult, acesta ar fi luat in 2 ore mai mult de 6 pastile dintr-un flacon cu pastile antistres.
"Desi in primele patru zile dupa presupul viol, eleva "victima" era normala, incantata de timpul petrecut la Predeal si propunea alte excursii alaturi de domnul profesor Visan, acum la doua saptamani dupa eveniment isi face aparitia la scoala devastata si traumatizata! In doua ore a luat sase pastile dintr-un flaconas pe care il poarta la ea! Oare ce pastile sunt acelea? Pastile Orbit? Altfel pana acum ar fi trebuit sa intre in coma medicamentoasa! In mod sigur confunda liceul JM cu scoala de actorie! Domnisoara Oana, tu faci pe mironosita, in cateva saptamani vei uita de acest eveniment insa domnului profesor i-ai distrus viata!!!Alaturi de VDO!!!", au scris elevii pe pagina de susţinere a profesorului creată pe Facebook.

Integral pe Cancan