Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un incident petrecut la sfârşitul săptămânii trecute a demonstrat că reuniunile liderilor mondiali nu sunt neapărat nişte întâlniri serioase, în care nimeni nu se abate de la limbajul diplomatic.

Secretarul de Stat american Hillary Clinton a avut parte de o surpriză-surpriză la summitul APEC (Cooperarea Economică Asia Pacific) din Hawaii. Fosta Primă Doamnă a SUA a ieşit într-o curte după o întâlnire, pentru o poză oficială cu reprezentantul Hong Kong-ului. În timp ce cei doi dădeau mâna pentru a fi fotografiaţi, un bărbat aproape gol, care ţinea o torţă în mână, a alergat prin spatele lor. Când l-a observat, Hillary a început să râdă isteric şi să bată din palme.

"A fost super! Sper că i-aţi făcut toţi poze", le-a spus politiciana americană fotografilor. Nu se ştie cine era bărbatul respectiv şi nici motivul pentru care a alergat despuiat prin spatele oficialilor de la summitul APEC.

Integral pe Cancan