Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cadavrul unei femei a fost găsit, sâmbătă, în lacul de acumulare de la Curtea de Argeş, primele concluzii ale anchetei efectuate de poliţişti indicând faptul că este vorba de o sinucidere.

Cadavrul plutea în apropierea malului şi a fost observat de doi tineri aflaţi în zonă, care au sunat la 112. Pentru recuperarea corpului a intervenit o echipă de la detaşamentul de pompieri din Curtea de Argeş.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că femeia în vârstă de 55 de ani, cunoscută cu afecţiuni psihice, plecase de la domiciliul ei din municipiul Curtea de Argeş în urmă cu o zi.

Pe corpul femeii nu au fost observate urme de violenţă, principala ipoteză luată în calcul de anchetatori fiind cea a unei sinucideri.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor exacte ale decesului.


Comentarii

Elodia, Cioaca! A iesit sa te vada! Asta-i Elodia! Cred ca intr-0un asemenea loc o s-o gaseasca pe disparuta. Daca nu in acest lac, in Vidraru, ca-i mai adanc (dupa stiinta mea are peste 150 m langa baraj).

21 octombrie 2012 14:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.