Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un mic număr de utilizatori ai platformei au putut vedea noul look al YouTube. Este în teste, dar se poate observa că schimbările au mare legătură cu lansarea Google+.YouTube și Google+ fac front comun. Fața cea nouă pe care YouTube o va arăta utilizatorilor,probabil în curând, indică o integrare și mai mare a celor două site-uri, potrivit blogului the Next Web. Noua pagină este creată astfel încât atenția utilizatorilor să cadă asupra conținutului distribuit din Google+. Mai precis, utilizatorii vor putea găsi foarte ușor și viziona pe YouTube filmulețele pe care prietenii din Google+ le-au distribuit.

O altă schimbare se referă la coloana din stânga, unde sunt sortați abonații. Pentru această secțiune, noul look oferă posibilitatea de a crea mai multe categorii ușor de accesat, incluzând filmulețe sau conținut recomandat. Conținutul de pe homepage va fi afișat pe o singură coloană, iar atenția va cădea pe preview-uri ale diferitelor videoclipuri. De asemenea, fundalul va fi gri.
Integral pe Money.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.